Calacatta Oro

Als het gaat om het selecteren van de perfecte natuursteen voor uw interieurprojecten, is Calacatta Oro marmer van Empire Stone een uitstekende keuze. Deze prachtige marmer heeft een elegante uitstraling en unieke aderen die de perfecte balans tussen klassiek en modern creëren.Calacatta Oro marmer heeft een heldere witte achtergrond met donkere aderen die er doorheen lopen. Deze aderen variëren van lichtgrijs tot donkerbruin en vormen een unieke patronen op elk stuk marmer. Dit maakt elk stuk Calacatta Oro marmer uniek en exclusief.

Het gebruik van Calacatta Oro marmer in uw interieurprojecten biedt veel voordelen. De heldere witte achtergrond reflecteert het licht en creëert een lichtere en luchtige sfeer in uw ruimte. De donkere aderen voegen textuur en diepte toe aan het oppervlak, waardoor een interessante visuele dimensie ontstaat.Calacatta Oro marmer kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals vloeren, wandbekleding, aanrechtbladen, badkamertegels en nog veel meer. De duurzaamheid en weerstand van deze natuursteen maken het een uitstekende keuze voor drukbezochte gebieden in uw huis of commerciële ruimte.

Empire Stone biedt hoogwaardige Calacatta Oro marmerproducten die met de grootste zorg zijn vervaardigd. We selecteren alleen de beste kwaliteit Calacatta Oro marmer om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste van het beste krijgen. Bovendien bieden wij verschillende afwerkingen, zoals gepolijst, gezoet en gebrand, om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.