Bianco Carrara

Bianco Carrara marmer is een prachtige natuursteen die zijn oorsprong vindt in Italië. Het marmer heeft een witte basis met grijze aderen, wat resulteert in een elegante en tijdloze uitstraling. Door deze kenmerkende uitstraling is Bianco Carrara marmer een populaire keuze voor gebruik in interieurs over de hele wereld.

Dit type marmer is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Door de hardheid van het materiaal en de dichte structuur is Bianco Carrara marmer bestand tegen veel dingen. Buiten dit is het een echte eyecatcher met een mooie uitstraling. Hierdoor is het perfect geschikt voor toepassingen in drukbezochte ruimtes zoals vloeren en wanden.

Empire Stone biedt een ruim assortiment van Bianco Carrara marmeren tegels en platen in diverse maten en afwerkingen. Van gepolijst tot gezoet, van grote platen tot kleine mozaïeken, wij hebben voor ieder project de perfecte oplossing. Bovendien kunnen onze ervaren vakmensen het materiaal vakkundig installeren voor een naadloze afwerking.

Wilt u de natuurlijke schoonheid van Bianco Carrara marmer toevoegen aan uw interieur? Bezoek dan onze showroom en laat u adviseren door onze experts. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project. Bestel nu bij Empire Stone en creëer een tijdloze en elegante uitstraling met Bianco Carrara marmer.