Liquid embers Dekton

Het kiezen van de juiste kleur en textuur van keramiek kan uw ruimte een unieke sfeer en persoonlijkheid geven. Bij Empire Stone begrijpen we dit en daarom presenteren we u onze Liquid Embers keramiek. Met een naam die doet denken aan de warme gloed van een smeulend vuur, brengt deze bijzondere kleur een vleugje warmte en passie in elke ruimte.

Liquid Embers is een keramische kleur die is geïnspireerd op de diepe, rijke tinten van brandende houtskool. Het beschikt over een dynamisch kleurenpalet dat varieert van donkerrood tot zacht oranje, en kan elke ruimte, of het nu een woonkamer, keuken of badkamer is, omtoveren tot een uitnodigende en sfeervolle plek.

Bij Empire Stone geloven we dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Daarom is onze Liquid Embers keramiek niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het is bestand tegen hitte, krassen en vlekken, wat het een uitstekende keuze maakt voor ruimtes met een hoge intensiteit, zoals keukens en badkamers.

Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te helpen bij het navigeren door uw opties en het maken van de beste keuze voor uw project. Of u nu op zoek bent naar advies over het matchen van kleuren en texturen, of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste plaatsing voor uw keramiek, Empire Stone is er om u te ondersteunen.