Ironbark

Ironbark is een prachtige bruine composietsoort die een warme en natuurlijke uitstraling geeft aan jouw interieur. De wolkenachtige structuur zorgt voor een speels effect en maakt het een unieke keuze voor jouw keuken- of badkamerblad.

De kleur van Ironbark is geïnspireerd op de schors van de gelijknamige boomsoort die voorkomt in Australië. Dit geeft het materiaal een stoere en robuuste uitstraling, terwijl het toch een warm en gezellig gevoel behoudt.De eigenschappen van Ironbark zijn ook zeker het vermelden waard. Het is een sterk materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Hierdoor is het uitermate geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld de keuken.

Bij Empire Stone hebben we een ruim aanbod van composietsoorten, waaronder Ironbark. Onze ervaren specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw project en zorgen voor een vakkundige plaatsing van het materiaal. Kies voor Ironbark en creëer een sfeervolle en duurzame ruimte die jarenlang meegaat.