Haiku

Haiku is een elegante en warme kleur die perfect past bij een natuurlijke en rustgevende sfeer in uw interieur. Het beige zandkleurige oppervlak van deze composietsoort heeft een subtiele structuur en aders die het een verfijnde uitstraling geven. De kleur Haiku is veelzijdig en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende interieurstijlen en kleurenpaletten.

Composiet is een duurzaam materiaal dat wordt geproduceerd door natuurlijke kwartsgranulaten te combineren met harsen en pigmenten. Het resultaat is een materiaal dat qua uiterlijk lijkt op natuursteen, maar dat een aantal belangrijke voordelen biedt ten opzichte van natuurlijk materiaal. Composiet is bijvoorbeeld bestand tegen vlekken, krassen en slijtage en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Een keukenblad van Haiku composiet is een uitstekende keuze voor elke keuken. Het materiaal is niet alleen praktisch en duurzaam, maar biedt ook een luxe uitstraling die uw keuken een gevoel van elegantie en klasse geeft. Het oppervlak van het keukenblad voelt glad aan en heeft een aangename textuur die perfect is om op te werken.

Empire Stone biedt een breed scala aan composietmaterialen, waaronder de kleur Haiku. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de perfecte kleur en het juiste materiaal voor uw keukenblad of andere toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.