Natuurstenen wastafel.

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten wastafels.
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen
Kies voor het maatwerk natuurstenen van Empire Stone voor uw badkamer. Al onze producten zijn de beste kwaliteit natuursteen. Wij bieden een zeer ruim aanbod aan in verschillende natuurstenen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Indien u opzoek bent naar een unieke wastafel hoeft u niet meer verder te zoeken. Onze prachtige functionele natuursteen wastafels zijn perfect voor iedere moderne woning. Ze voegen klasse en schoonheid toe, plus ze bieden een uniek accent dat uw badkamer gemakkelijk zal doen opvallen.

Een prachtige stenen wastafel is gemaakt van een exclusieve mix van natuursteen en zal elke badkamer in een oogwenk sieren. Het biedt duurzaamheid en de echte voordelen van natuurstenen wastafels: het geringe onderhoud en de hygiëneproblemen die gepaard gaan met hard water en kalkaanslag zijn bij een stenen wastafel onbekend. Wel zo handig dus.

Een wastafel van marmer.

Sinds de oudheid wordt marmer bewonderd om zijn schoonheid en prestige. Tegenwoordig hebben moderne innovaties manieren gecreëerd om natuursteen om te zetten in gootstenen en wastafels die betaalbaarder en onderhoudsvriendelijker zijn. Empire Stone biedt een uitgebreid assortiment unieke producten waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze marmer natuurstenen wastafels van topkwaliteit, die tegen de beste prijs worden aangeboden. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!