Natuurstenen spoelbakken

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten spoelbakken.
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen

Verschillende soorten natuurstenen spoelbakken

Empire Stone produceert handgemaakte natuurstenen spoelbakken. Deze natuurstenen spoelbakken voegen elegantie en verfijning toe aan uw huis en kunnen prachtig worden gecombineerd met uw keuken/badkamerkasten en badkamerinrichting. De natuurstenen spoelbakken van Empire Stone worden met de hand gemaakt en volledig op maat geleverd door onze vakkundige medewerkers. U kunt kiezen uit verschillende soorten natuurstenen, waaronder composiet, graniet, marmer of keramiek. Tevens is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten kleuren, waaronder zwart met goud, goud, wit of een andere mogelijkheid. Door onze zeer ruime aanbod in natuurstenen kunnen wij iedere gewenste spoelbak produceren leveren. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat en ontdek direct hoe Empire Stone een prachtige elegantie aan uw keuken of badkamer kan toevoegen.

De beste kwaliteit en een snelle levering

Een spoelbak is meer dan alleen een vat met een kraan; het vormt het middelpunt van een ruimte, dus het moet mooi zijn en uw persoonlijkheid weerspiegelen. De schoonheid van natuursteen blijft vrijwel constant zonder de kleurvervaging die met de tijd komt. De natuurstenen spoelbakken van Empire Stone zijn verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren, stenen, texturen en patronen. Doordat wij onafhankelijk werken, kunnen we de hoogste kwaliteit en een zeer snelle levering garanderen. U kunt letterlijk zinken in de prachtige spoelbakken van natuursteen.  Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!