Natuurstenen raamdorpels

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten raamdorpels.
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen

Decoratieve upgrade met natuurstenen raamdorpels

Geef uw huis een decoratieve upgrade met een elegante natuurstenen vensterbank of raamdorpel. Een natuurstenen raamdorpel is perfect voor entrees, keukens of elke andere ruimtes waar u een natuurlijke stijl in de ruimte wilt brengen. Empire Stone biedt een ruime keuze in op maat gemaakte natuurstenen raamdorpels. Onze producten worden zelf vervaardigt tot de juiste afmetingen, waardoor Empire Stone maatwerk levert. Tevens zijn onze natuurstenen raamdorpels eenvoudig te onderhouden en over de installatie hoeft u ook niet over in te zitten, want dat doen onze vakkundige monteurs voor u. Laat direct uw stijl zien met Empire Stone. Raamdorpels van 100% natuursteen bieden elegantie, duurzaamheid en een tijdloos design. Hardsteen is een zeer geschikt materiaal voor raamdopels (waterslagen) Met een verscheidenheid aan kleuren die bij elk inrichting passen en een langdurige schoonheid kunt u lang genieten van deze decoratieve upgrade aan uw woning. Aarzel niet om een offerte op maat aan te vragen voor uw gewenste afmetingen en sta verstelt van de lage prijzen die wij hierin kunnen bieden.

Weersbestendig, strakke uitstraling en een prachtige opknapbeurt

Geef elke raam een echte prachtige opknapbeurt met natuurstenen raamdorpels. Onze prachtige natuurstenen raamdorpels voegt elegantie en klasse toe aan iedere raam. Het gebruik van raamdorpels zorgen ervoor dat u een strakke uitstraling heeft en zijn de raamdorpels weersbestendig, indien u de dorpels buiten wil plaatsen. Al onze raamdorpels worden met de hand gemaakt en afgewerkt, en passen bij verschillende interieurtypes en -kleuren. Onze raamdorpels zijn de perfecte finishing touch voor elke raam en kunnen in een aantal combinaties worden opgesteld om uw huis een eigen karakter te geven. Bij Empire Stone zijn tal van verschillende opties verkrijgbaar.  Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!