Natuurstenen openhaard en schouw

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten openhaarden en schouwen. 
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen

Een luxueuze aanvulling voor uw woning

Stelt u zich eens voor dat u zich ontspant voor een knapperend haardvuur met een oogverblindende prachtige natuurstenen openhaard en schouw. Onze moderne, sfeervolle natuurstenen zijn een luxueuze aanvulling in uw woning. De natuurlijke schoonheid van onze natuurstenen en de rustieke allure van een houtvuur nodigen u uit om te ontspannen in uw eigen huis. Onze natuurstenen voor uw openhaard en schouw worden door onze vakkundige medewerkers zelf geslepen, gezaagd, bewerkt, behandeld en gemonteerd. Door het exclusieve maatwerk die wij leveren, passen onze maatwerk natuurstenen perfect rondom uw openhaard en schouw.   

Steen is de vloer van de natuur, een rustige plek om te zitten en na te denken met familie en vrienden, een gezellige plek om op te krullen en te lezen... het is de kamer van uw huis die het binnenste met het buitenste verenigt. Kom binnen, blijf een tijdje, ervaar het beste wat de natuur te bieden heeft - binnenshuis! Dit is het gevoel wat natuursteen op uw openhaard en schouw doet. Empire Stone biedt een uitgebreide collectie natuurstenen aan in zowel marmer, keramiek of graniet. Wat uw voorkeur ook is, wij zorgen ervoor dat uw kamer straalt. Met onze natuurstenen openhaard en schouw wordt uw droom werkelijkheid.

Verschillende soorten natuursteen voor uw openhaard

Empire Stone is een toonaangevende producent in natuursteen voor openhaarden en schouwen. Wij leveren natuurstenen van hoge kwaliteit die elke woonruimte direct verfraaien. Empire Stone werkt individueel met u samen om uw huis te voorzien van een prachtige haard die het middelpunt van uw huis zal worden. Onze creaties in natuursteen worden met de hand vervaardigd en zijn voorzien van een verscheidenheid aan verschillende stijlen, die alle zijn ontworpen om ongeëvenaarde elegantie en schoonheid te bereiken, terwijl ze ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid bezitten. Kiest u voor de elegante look van marmer of een stoere look van graniet? Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!