Keukenbladen van natuursteen

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten keukenbladen.
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen

Hoogwaardige natuurstenen keukenbladen

Empire Stone biedt verschillende soorten natuurstenen keukenbladen aan. Onze natuurstenen keukenbladen zijn beschikbaar in verschillende soorten steen, waaronder marmer of composiet. Door te kiezen voor een natuurstenen keukenblad brengt u luxe in uw keuken. Daarnaast is dit materiaal zeer eenvoudig schoon te maken en vuur- en hittebestendig. Vraag direct een offerte op maat aan voor een natuurstenen keukenblad.

Natuurstenen keukenbladen op maat

Onze vakkundige medewerkers slijpen, zagen, bewerken en monteren uw unieke keukenblad op maat. Tevens kunnen we u een lage prijs aanbieden, doordat we niet afhankelijk zijn van grote bedrijven. Alles is in eigen beheer. Een natuurstenen keukenblad wordt op deze manier toegankelijk voor iedereen. Transformeer uw keuken met een prachtige natuurstenen keukenblad van Empire Stone.  Offerte aanvragen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!