Wilt u uw keuken een luxueuze uitstraling geven? Kies dan voor een van onze keramische keukenbladen! Bij Empire Stone hebben wij een ruim assortiment aan keramische natuurstenen. Zo zit er vast een prachtige steen bij voor uw keramische keukenbladen. Wij maken uw keramische keukenbladen geheel op maat! Een keramisch keukenblad uitzoeken begint bij Empire Stone! Offerte aanvragen

Waar komt keramische keukenbladen vandaan?

Keramiek is een natuursteen, haar naam heeft het te danken aan dat het op een natuurlijke wijze geproduceerd wordt. Aan de productie van natuursteen komen geen mensenhanden aan te pas. Hierdoor is geen enkel stuk steen identiek hetzelfde als het andere stuk. Er zal altijd een nerf anders lopen. 

Keramische producten zijn erg uniek, dit komt vooral door de kwaliteit en haar duurzame karakter. Onze keramische keukenbladen hebben een grote bestendigheid. Bovendien is de levensduur van keramiek erg hoog, uw keramische keukenbladen zullen lang mee gaan!

Keramische keukenbladen van Empire Stone

Bij Empire Stone hebben onze medewerkers al jarenlange ervaring, hierdoor kunnen zij u het beste advies geven betreft keramische keukenbladen. Wij beschikken over hoge kwaliteit in al onze natuurstenen en daarbij bieden wij u de scherpste prijs. De keramische keukenbladen moeten goed ingemeten worden, ons personeel zijn hier expert in en kunnen u het beste advies op maat geven. Daarnaast is keramiek 100% duurzaam dus het brengt ook vele voordelen voor u mee.
 

Het is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk om uw keramische keukenbladen goed te onderhouden. Dit kunt u het beste doen met een natuurlijke zeep. Deze zeep voedt het keramiek en zorgt voor een glans. Let goed op met producten met een hoog zuurgehalte en een schuurspons. Deze kunnen schade aan uw keramische keukenbladen brengen, dit zou natuurlijk erg zonde zijn.

Overige natuurstenen

Mocht keramiek toch niet helemaal uw steen zijn, hebben wij bij Empire Stone ook nog verschillende andere soorten natuursteen. Kies bijvoorbeeld:

  • Marmer
  • Hardsteen
  • Graniet
  • Composiet


Wist u dat u naast keramische keukenbladen ook andere producten kunt laten maken bij Empire Stone? U kunt bijvoorbeeld uw eetkamer aankleden met een keramisch tafelblad. Of in uw badkamer marmeren spoelbakken laten zetten. U creëert met natuursteen een luxueuze uitstraling aan uw woning. Offerte aanvragen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Kies een van onze keramische keukenbladen en wij streven naar een snelle levering. Zo kunt u zo snel mogelijk de keukenprins of keukenprinses zijn in uw prachtige keuken. Bezoek onze showroom in Den Haag of neem contact met ons op!