Wilt u graag uw keuken aankleden met een prachtig marmer aanrechtblad? Bij Empire Stone begrijpen wij dit helemaal! Bezoek onze showroom in Den Haag om ons assortiment marmer aanrechtblad te bewonderen. De keuze is reuze dus er zit vast een mooi blad voor u bij! Wij geven u passend advies op maat, geheel naar uw wens. Voor een marmer aanrechtblad moet u bij Empire Stone zijn. Offerte aanvragen

Oorsprong marmer aanrechtblad

Maar waar komt marmer nou eigenlijk vandaan? Wij nemen de historie van marmer graag even met u door. Marmer is een kalksteen en de bekendste natuursteen in haar soort. Natuursteen heeft haar naam te danken aan het ontstaan, het ontstaat op natuurlijke wijze. Hierdoor is geen enkel stuk natuursteen exact hetzelfde. 

Daarnaast is marmer een erg stevig product. Dit wordt bewezen door de Grieken en de Romeinen. Vroeger gebruikte zij al veel marmer in hun bouwwerken. Vandaag de dag kunnen nog veel van deze bouwwerken worden bewonderd.


Hoe onderhoud ik een marmer aanrechtblad?


Mocht u nou een prachtig aanrechtblad hebben, wilt u natuurlijk er voor zorgen dat het blad zo lang mogelijk haar schoonheid behoudt. Bij Empire Stone begrijpen wij dat helemaal, wij geven u graag wat tips mee voor het onderhoudt. Begin allereerst met het gebruiken van een gewone doek of spons, vooral geen schuurspons gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat u een natuurlijke zeep gebruikt voor het schoonmaken. Dit komt omdat een marmer aanrechtblad een natuurproduct is, dit moet dan ook behandeld worden met natuurlijke zeep. Maak gewoon een lauwwarm sopje en doe de zeep hierbij. Laat het niet te lang intrekken en doe het goed af met een droge doek. Het behandelen van een marmer aanrechtblad met natuurzeep zorgt ervoor dat de glans weer helemaal terug komt! Let heel goed op met producten met een hoge pH-waarde! Deze producten kunnen schade aan uw marmer aanrechtblad brengen en dit zou zonde zijn. 


Marmer aanrechtblad van Empire Stone


Voor een echte luxe uitstraling aan uw keuken is een marmer aanrechtblad zeker een aanrader. Daarnaast biedt marmer veel stabiliteit en is het 100% duurzaam, dit is beide ook mooi meegenomen naast de luxueuze uitstraling! Door de jarenlange ervaring bij Empire Stone kunnen wij u het beste advies op maat geven. Wij streven naar een snelle levering zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw marmer aanrechtblad.

Overige natuurstenen producten

Mocht een marmer aanrechtblad nou bevallen en bent u op zoek naar nog andere marmeren producten, raden wij u zeker aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Wij maken voor u ook, geheel op maat:

  • Openhaarden & schouwen
  • Wastafels
  • Tafelbladen
  • Spoelbakken
  • Raamdorpels

Naast marmer kunt u ook kiezen voor: hardsteen, graniet, keramiek of composiet. Door ons ruime assortiment natuurstenen zit er vast iets moois voor u tussen! U kunt bijvoorbeeld uw eetkamer aankleden met een marmeren tafelblad. Of keramiek spoelbakken in uw badkamer. Vertel ons vooral uw wensen, dan denken wij mee over de mogelijkheden! Offerte aanvragen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Dus mocht u op zoek zijn naar een marmer aanrechtblad voor uw keuken, kom gerust eens langs bij Empire Stone! Wij laten u graag de mogelijkheden zien en geven u advies op maat. Voor de beste kwaliteit marmer aanrechtblad moet u bij Empire Stone zijn!