Lyra

Natuursteen is prachtig, maar het kan een behoorlijke investering zijn. Gelukkig zijn er alternatieven, zoals composiet. En als je op zoek bent naar een elegante, moderne uitstraling, dan is Lyra composiet de perfecte keuze. Deze kleur heeft een witte basis met zwarte aders die door het hele oppervlak lopen, waardoor het eruit ziet als een natuurlijke marmer.

Lyra composiet is een duurzame, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke keuze voor je keuken- of badkamerblad.Het mooie van Lyra composiet is dat het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en stijlen. Het past perfect bij lichte, minimalistische interieurs en voegt een vleugje luxe toe aan donkere, dramatische ruimtes. Het is ook een veelzijdige kleur die gemakkelijk kan worden aangevuld met verschillende texturen en materialen, zoals hout, beton en roestvrij staal.

Bij Empire Stone bieden we Lyra composiet in verschillende afwerkingen, van gepolijst tot gezoet. En omdat het een composietmateriaal is, kunnen we het op maat maken om aan al jouw wensen te voldoen. Bovendien bieden we bij Empire Stone professionele installatie om ervoor te zorgen dat jouw Lyra composiet keukenblad of badkamerblad perfect past en er geweldig uitziet.

Kies voor Lyra composiet en geniet van de prachtige, natuurlijke uitstraling van marmer, zonder de hoge kosten en het onderhoud dat het met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact op met Empire Stone voor meer informatie en om een afspraak te maken om jouw droomproject te bespreken!