Fior di bosco 2

Fior di Bosco 2 is een verfijnde marmersoort met een prachtige beige kleur en subtiele aderingen in wit. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een unieke en elegante uitstraling in huis.

De duurzame eigenschappen van marmer maken Fior di Bosco 2 geschikt voor verschillende toepassingen, zoals vloeren, wandbekleding, trappen, keukenbladen en badkamers. Het is van nature bestand tegen slijtage en heeft een hoge hardheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukbezochte ruimtes.

Bij Empire Stone bieden we een ruime selectie aan Fior di Bosco 2 marmeren tegels en platen in verschillende maten en afwerkingen, waaronder gepolijst, gezoet en verouderd. Onze vakmensen kunnen het materiaal bovendien vakkundig installeren voor een naadloze afwerking.

Voeg de verfijnde schoonheid van Fior di Bosco 2 marmer toe aan uw interieur en creëer een tijdloze uitstraling die jarenlang meegaat. Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze experts over de mogelijkheden voor uw project.Bestel nu bij Empire Stone en ervaar de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van Fior di Bosco 2 marmer.